Om os
Helt ny – med 20 års+ erfaring
homeSit er måske nok ny, men løsningen er gennemtestet. Bag homeSit står et dedikeret hold, som har mere end 20 års erfaring med IT. Vi er tæt sammenspillede igennem vores virksomhed IoT Fabrikken, der siden 2018 har leveret trådløse sensorer til dansk erhverv og kommuner. Vores bagkatalog inkluderer desuden to større virksomheder, DIBS (betalingsløsninger på nettet, i dag ejet af NETS) og eSmiley (fødevaresikkerhedssoftware).
homeSit er en udløber af sensor-systemet ’RoomAlyzer’, som vores kunder bruger til måling af indeklima, anvendelse af kvadratmeter og rengøring. Vores kundeliste tæller mere end 40 kommuner, en lang række større skoler, akademier, universiteter, museer, zoologiske haver og mange flere.
Vi adskiller os på markedet, fordi vores løsning er den eneste, der kan køre uden ledninger, wifi og såkaldte gateways. Samtidig får vi ros for, at vi er ’nede på jorden’, når det gælder teknologi. Vores mål og vision er, at alle skal kunne sætte en eller flere af vores sensorer op, med det samme de åbner kassen, den ligger i – og vi har til gode at møde en kunde, der ikke har kunnet det. Uanset om han eller hun ved en masse om IT eller måske meget lidt.
Det blir’ i familien
Holdet bag homeSit tæller Mikkel Fischer, Jon Kafling Wichmann, Lars Wichmann Hansen og Katja Kafling Wichmann. Og hvis du undrer over de enslydende navne, så er der en forklaring: Jon og Katja er gift, og Lars er Jons lillebror. Og Mikkel…? Hans ældste søn går i klasse med Jons og Katjas ældste søn. Det bliver’ i familien, som man siger, og når vi kan være så tæt på hinanden i hverdagen og også arbejde sammen, handler det om, at vi er fælles om nogle grundværdier: Målrettethed, flid og humor. Vi laver meget, og vi griner meget.
’Hvorfor kan jeg ikke få det her i privaten?’
homeSit er et resultat af, at vi også er opfindere og altid i gang med at teste nye løsninger. Undervejs i arbejdet med RoomAlyzer satte Mikkel og Jon hver deres sensor op i hver deres sommerhuse, og da sneen væltede ned om vinteren, fandt de ud af, hvor rart det var, at de med det samme kunne se, hvordan sommerhuset havde det. Sideløbende med det spurgte mange af erhvervskunderne: ’Hvorfor kan jeg ikke få jeres sensorer til privaten?’
Det blev til en helt ny version med en tilhørende app til sommerhusejere, altså homeSit. Vi håber, at I tager godt imod den.